• (0372) 252 10 49
  • Merkez, Zonguldak

Haber Detayı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda seçim hazırlığı... Kemal Demir 3. döneme hazırlanıyor

amator spor kulupleri federasyonunda secim hazirligi kemal demir 3 doneme hazirlaniyor
amator spor kulupleri federasyonunda secim hazirligi kemal demir 3 doneme hazirlaniyor
amator spor kulupleri federasyonunda secim hazirligi kemal demir 3 doneme hazirlaniyor

Zonguldak’ta 1986 yılından bu yana amatör spora yön veren Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) genel kurula gidiyor. Her üç yılda bir gerçekleştirilen genel kurul, 12 Haziran Pazar günü Site Spor Salonu’nda yapılacak.

103 kulüp ile 28 doğal delegenin oy kullanacağı genel kurula sayılı günler kala mevcut başkan Kemal Demir, yeniden adaylığını açıkladı. 2016 yılında seçildiği başkanlıkta 6 yılı geride bırakan, bu süre içinde amatör futbolun ve sporun her dalda gelişmesi adına önemli işlere imza atan, son olarak Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Amatör İşler Kurulu’na girerek Zonguldak'ı üst seviye noktada temsil eden Demir, 3’üncü başkanlık dönemi için kulüplerin desteğini bekliyor.

Adaylığını resmen açıklayan mevcut başkan Zonguldak’ta amatör sporun gelişmesi adına çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini belirterek, “Her üç yılda bir yapılan genel kurul sürecimizi başlattık. 2016 yılından bu yana başarıyla sürdürdüğüme inandığım ASKF başkanlığına tekrar adayım. Geriye dönüp baktığımızda ekip arkadaşlarımızla birlikte güzel işlere imza atmışız. Ancak bunlar yeterli değil. Kulüplerimiz ve Zonguldak sporu için daha fazlasını yapmalıyız. Bunun bilincindeyiz, dolayısıyla önümüze bakıp yeni projeler üreteceğiz. Hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğum Zonguldak amatör sporuna daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Geçmişte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Dolayısıyla başkanlık görevine yeniden talibim. Zonguldak amatör spor camiasına şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan genel kurula dair yapılan açıklamada, “Genel kurulumuz 12 Haziran Pazar günü Site Spor Salonu’nda yapılacaktır. Tüm kulüplerimize duyurulur. Genel kurulumuz öncesi Haziran 2019 ile Mayıs 2022 tarihleri arasında genel kurul yapan kulüpler, 6 Haziran Pazartesi gününe kadar delege listelerini tarafımıza bildirmeleri gerekiyor. Aksi takdirde var olan delegeler oy kullanabilecektir. Genel kurulumuzun Zonguldak sporuna şimdiden hayırlı olmasını dileriz.” denildi.